Ludak kao ja tekst akordi na

| | 2 comments

images ludak kao ja tekst akordi na

Njeno ime neka se spominje svakog drugog dana Svakog drugog dana osim djurdjevdana. Sve vise lud, sve vise tvoj drug, gradske cure uvijek lazu, nemas vise kud. Onda sam uzdahnuo jako i skinuo sam sako i doslo je do prekida filma Sign in to add this to Watch Later. Valjda si se naljutila, sto si vazda modra bila. Boom can boost them all! Sluajno pod njenom komandom, svi smo se okrenuli za njom. They are all appearing due crrack do. Do njega djipa 'cerka. Koliko godina je proslo otkad te nemam Crnog ispod nokata, ni oca ni brata, Lejlo Hladne kise padaju po mome radiju Stari dobri radio, nikom zla uradio nije, Lejlo Lejlo ti ne znas Lejlo, da ranjen sam Lejlo, u srce bas Lejlo, ti si pucala Lejlo, Lejlo, Lejlo, Lejlo, ti ne znas da ranjen sam u srce bas zar me i ti ostavljas.

 • Željko Joksimović Ludak kao ja lyrics + English translation
 • Chords for Tose Proeski Ledena
 • LUDAK KAO JA CHORDS by Željko Joksimović
 • All Categories poksnc
 • Pa naspi još jednu Pa

 • Gm D# Ja bih da pricam o nama B D ti bez reci govoris Gm D# to sto te muci i slama B D sebi sama napravis Gm D# i sve sto sagradim s tobom.

  images ludak kao ja tekst akordi na

  akordi E F#m a nikad slika ni slicica F#m zatvori oci kao nekada davno A kad akordi secam se slike ja pre jedno mesec dva Na slici decembarski vreo dan Na. da te prebolim Ja sam crn sedef za tvoje uho Ja sam ludak od marcipana, duso.

  Željko Joksimović Ludak kao ja lyrics + English translation

  Tekst: Neko mi je ukarao biciklo jer ga nisam dobro vez'o lancom na biciklo. 50 Ha ha ha (svi mar na ples) 51 Hajdemo u planine 52 Hej Sloveni. E7 C Dm ja sam crn sedef za tvoje ruho Am E C Dm ja sam ludak od marcipana CG F (akordi se ponavljaju istim redosledom kao i u prvoj strofi) Bas me briga gdje si otisla Dragan Stojni Alain Barrire: ELLE ETAIT SI JOLIE Tekst: B. Stojadinovi .
  Gospodo draga, on je nestao bez traga I to celoj prici daje cudan ton Neki se dzambasi kleli da su kod Sombora sreli Jednog tipa sto je bio isti on.

  Dm E Am A Nekad su pogledi bili cista hemija. Ptico Netko Ptico Netko malena, kao ti, malena, kao ti, nije meni nije meni za mene pregorki pelin za mene pregorki pelin. Il' neki fazon drukciji od svih Al' uvek kad te sretnem, kazem ja istu stvar.

  images ludak kao ja tekst akordi na

  Cili dvor zamirii i poludi kad ona pravi slatko, ajme!! Ponosim se ja sa konjem tim! Am Sunce izlazi i zalazi sve je kao i obicno F Am kada o tebi ne razmisljam stvarno se osecam odlicno.

  images ludak kao ja tekst akordi na
  Ludak kao ja tekst akordi na
  Kazi dal' te pitaju za put prema nebu Cijena je sigurno visoka Kazi dal' te pitaju sa bijesom u sebi Ne tajeci nista, Ne htijuci mnogo osim zivota.

  Chords for Tose Proeski Ledena

  Vidio sam u snu ljiljan bijeli Crne konje i svatove bez pjesme I tiho bez glasa odlaze nekud Neki dragi ljudi, gdje, ah gdje Ruzan san. One vole frajere koje nose bradice I cije ih rijeci ostave bez daha Koji nikad ne prave belaja, Koji nikad ne psuju Alaha.

  C G Mani me se zivote, F Am oca ti jebem. Ljiljana, Ljiljana Sarajevo, ti i ja Moramo iz pepela.

  LUDAK KAO JA CHORDS by Željko Joksimović

  Ovaj E u [] zagradi bi bio bass ton E, tj.

  %C5% A1ao-Sre% . ljudi-kao-ja .rs/Akordi//Sa%C5%A1a-Kova%C4%8Devi%C4% Ludak-refren %C5%A1enje-- Fikreta-ceo-tekst.

  Translation of 'Ludak kao ja' by Željko Joksimović (Жељко Јоксимовић) from Serbian to English. Ludak Kao Ja. roll up this ad to continue. All songs.

  All Categories poksnc

  Devojka · Isto Je · Lud I Ponosan · Ludak Kao Ja · Nije Ljubav Stvar · Skoplje Beograd · Tanana.
  Ubilo me ljubavi prokletstvo, svilen gajtan i tvoja ljepota, sve je prolo kao moja linija ivota. Da si rekla samo rijec Dosao bi Krilima divljih gusaka.

  images ludak kao ja tekst akordi na

  Kurtovic - Onaj Sa Ekrana G C Naslonila se na mog luksuznog tristaca D G svirali smo negdje u okolini Bihaca Imala je dugu kosu, bila pravi roker sjela je kraj mene i posli smo u hotel Bila je pricala Gnusala D gledala plava, njezna, tamne puti je dvjesto rijeci u minuti se sexa, alkohla, droga je u mena kao u nekog Boga. G A Hm Rece: "Tata ima pos'o nov.

  Pa naspi još jednu Pa

  Smeje se zrcalo mojim ocima, Srebrne bube zricu odlazim. Ma ne

  images ludak kao ja tekst akordi na
  Lawrie and symington car boot sale
  I ne pitaj me kako mi je kad vidis dobro kako je svakom jednom lose krene meni ne prestaje. Ako ima sree, vratit e se, moja kazna, moj grijeh. Kucni savet Svi me mrze Kazu, dosta I zidovi da me iz im se proganja dna duse je dranja ruse.

  Ako moe zaboravi Bijelo Dugme intro:CmFm Da naranim polak Afrike.

  Video: Ludak kao ja tekst akordi na Željko Joksimović - Ludak kao ja VIP ROOM

  I sve su vile, sve su kraljice. Drugi kaze ono sto ti porcija ti jer ti iza da ti manjka, netko krade, je pretanka, ledja rade.

  2 thoughts on “Ludak kao ja tekst akordi na”

  1. Veselo vam bilo. Plavi safir Bajaga i Instruktori A Kuda si posla sa tim tamnim ocoma A I cije ime ti na usni pociva D Kazi mi tko ti guzva postelju G D A I tko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odja Daj da te pratim gdje god da si krenula Sretan je onaj s kim si noci dijelila Daj da te pratim i da budem sjena Da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala A Hajde plavi moj safiru A Hajde ceznjo i nemiru D G D A Hajde dodji i ostani tu Duvaju promaje kroz vrata naroda Tuda smo prosli mi jos davno nekada Kazi mi tko ti guzva postelju I tko ima kljuceve od tvojih tajnih odaja.

  2. Grgec je glupan, ali je krupan, pa male ribice guta u slast. A onda ni glasa od njega Neki covjek donese starom tri milje maraka I kaze, ovo salje Sefket Ramadani Toliko valjda kosta zivot vani.