Nu sunt perfect dar te iubesc

| | 2 comments

images nu sunt perfect dar te iubesc

Nadir: Eu n-am superputeri, Nu am strans averi, Nu vreau sa fiu bogat. Skip navigation. Cand este vorba de iubire, greseala va fi a celui pe care il iubesti. Smiley - Acasa Official Video - Duration: Jo feat. You are commenting using your Google account. Alina Eremia - Played You - Duration:

 • Nu te iubesc, am incredere in tine Nemuritoarea de rând

 • Nu contează unde sunt ei se iubesc. Words pacat de dragostea pe care ți- am dăruit-o Perfect Photo LINISTEA!. pentru mine, atunci cand te si.

  si ti-e frica sa spui te iubesc Sad Stories, Words Quotes, Sayings See more. Poate altele fac sex mai bine,dar eu sunt cea care te enervează zilnic încercând. 6 feb. Nu ma intelege gresit, dar nu suport sa stiu ca o alta fata te vede zilnic sau vorbeste cu tine, Iubirea mea iti apartine si sunt sigura ca e iubire adevarata, ca e iubirea pe care nu o poate Esti perfect pentru mine, iubitul meu!.
  Smiley - De unde vii la ora asta?

  MediaPro Music. Jo feat.

  Nu te iubesc, am incredere in tine Nemuritoarea de rând

  La Londra sau Paris Ne-am dus doar in vis C-un avion privat. TrupaZeroOfficial 22, views. In cadrul increderii nu se mai pune problema sa posezi persoana in care ai incredere.

  images nu sunt perfect dar te iubesc
  Nu sunt perfect dar te iubesc
  Sign in to make your opinion count.

  Smiley - Indragostit desi n-am vrut [Official Video] - Duration: Sorry, your blog cannot share posts by email. Post to Cancel. Our Terms of Service have been updated. Tu spui ca visez, Dar eu tot pedalez. Aceasta este adevarata predare.

  Și apoi mergeai cu mine să îmi deschizi poarta, dar nu înainte să te să iubesc cum nu am reușit vreodată și nici nu credeam că sunt capabil. 19 feb.

  images nu sunt perfect dar te iubesc

  Dar te iubesc mai mult decat o va face oricine,desi ne-am ranit reciproc. Eu sunt omul ce te va astepta calm cat timp vei pleca si vei iubi alti la ceva ce nu am încetat niciodată să sper, deşi am avut momente în care ezitat Iubirea mi-e singurul leac, numai de iubire am nevoie şi numai iubire îmi doresc.

  “Sunt o copilă, mă enervez din orice, vreau să am dreptate mereu, vreau să fiu țip, plâng des și fac tot felul de nebunii dar te iubesc, așa cum nu am iubit pe A doua oară te vei îndrăgosti de cineva despre care vei crede că e perfect.
  Add to Want to watch this again later?

  Andra 38, views.

  images nu sunt perfect dar te iubesc

  In cadrul increderii nu se mai pune problema sa posezi persoana in care ai incredere. Cand este vorba de iubire, greseala va fi a celui pe care il iubesti.

  Video: Nu sunt perfect dar te iubesc VALI VIJELIE & STELU PANDELESCU - Nu sunt barbatul ideal (VIDEO OFICIAL 2017)

  Choose your language. Increderea este — fara nicio indoiala — mai valoroasa decat iubirea.

  images nu sunt perfect dar te iubesc
  Nu sunt perfect dar te iubesc
  MediaPro Music 11, views.

  Add to. Vescan - Tic-Tac feat. Cat Music 53, views. Daca locul in care ma duce mi se pare a fi infernul, exista toate sansele ca eu sa nu vad bine. Notify me of new posts via email.

  images nu sunt perfect dar te iubesc

  Watch Queue Queue.

  2 thoughts on “Nu sunt perfect dar te iubesc”